Framtiden

För ett år sedan var planen att chefen skulle sluta skruva. Det har ju inte hänt och vi har haft mer att göra än någonsin under det här året. Nu börjar det däremot.. se ut som att vi kommer att nå dit och det är kul att uppleva. Vår nye medarbetare Björn smälter fint in i vårat gäng och igår hade jag en anställningsintervju med en ny kille som också känns bra. Det viktigaste med vår firma är att hitta rätt personligheter. Killar som är ödmjuka, omtänksamma och som gärna hjälper till. Det är en av förutsättningarna för att vi ska kunna växa med samma kvalitet som vi alltid varit måna om att ha.

Trots att vi blir större tycker jag att vi gör det bra att fortsatt kunna hålla oss till ideologin att ”inget jobb är gör litet”. Jag värnar om att vi alltid kan hjälpa en gammal pensionär med att montera upp lampor. Visst, vi kanske inte kan komma samma vecka som de ringer, men vi är alltid tydliga med att vi hjälper gärna till, men kan inte komma förrän ett visst datum, men vi kan boka in en tid redan när kunden ringer.

Nu har vi 2 för oss stora kunder på gång. Den ena har vi redan projekt på gång med och därför ser vi att vi kommer behöva fler medarbetare. Den andra kunden har vi fått fin kontakt med men vi har ännu inte startat något projekt tillsammans. Om det blir av kommer vi behöva ytterligare ett par medarbetare. Det känns som en mycket spännande framtid.

Kvalitet och kundbemötande först utåt.

Ta hand om grabbarna på firman inåt. Alla ska känna att vi har en arbetsplats där man trivs, har roligt och känner sig värdefull.

Det här inlägget postades i Följ oss. Bokmärk permalänken.