Skip to content

FÖLJ OSS

Nöjda kunder och pålitliga medarbetare

I dessa tider med Corona har det varit nya sätt att tänka och hantera för att, som alltid, försöka att göra vårt bästa. Därmed har skrivandet inte hunnits med. Firman löper på och det är alltid roligt att få dela med sig av feedback.

En byggare nämnde igår att han tycker att vi bara har trevliga och duktiga medarbetare - och det har vi! Vi har alltid varit mån om att ha ödmjuka medarbetare som försöker göra sitt bästa. 

En kund där vi just dragit om deras hus (inte hela huset utan mer en ganska specifik lista på åtgärder) skrev följande: 

Hej! Jag vill säga ett stort tack för ett superbra arbete och bra lösningar på saker som dök upp. Hälsa gärna och tacka.

Det är precis det här som vi försöker att förmedla. Att vi har en bra och fin kultur inom företaget och att det skall märkas även ute hos våra kunder. 

Ha en riktigt god jul på er! 
 

Läs mer

Gavlo - årets superföretag!

I år är Gavlo en av 14 elföretag i Sverige som är superföretag hos veckans affärer och året Gasellföretag hos DI.

Bolagen på listan klarar fyra år i rad högt ställda krav på tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital. I år kom 717 företag med, jämfört med förra årets 728.

Det känns såklart fantastiskt roligt. Vi har alltid haft målet att växa men att göra det tryggt och stabilt. Att vi trots detta räknas in som superföretag känns väldigt kul.

https://www.elinstallatoren.se/innehall/nyheter/2019/oktober/14-elinstallatorer-ar-superforetag/

Läs mer

Nöjdkundhet

"Det är så skönt att jobba med er för ni har verkligen koll. Det gör mitt jobb som förvaltare mycket enklare".
För oss är det viktigt att alltid tänka på vad vi kan förbättra. Hur kan vi göra det ännu bättre? och det är ju det som vi får tillbaka när kunden känner sig nöjd - det är belöning det!

Läs mer

Nya större kunder

Nu har vi äntligen börjat bli så stora att vi får vara med på lite större projekt. Det känns fantastiskt och vi har börjat året med att skriva 2st ramavtal med nya kunder. Båda dessa känns väldigt bra att samarbeta tillsammans med och jag hoppas att det skall leda till långa fina relationer.

Läs mer

Arbetsledare x 2

Från årsskiftet 2017-2018 har vi nu 2st arbetsledare

Läs mer

En fantastisk resa

Från att ha varit helt ensam 2010 till att idag vara en firma om totalt 13 personer är det med stolthet vi kan visa att kvalitet går att bibehålla när man växer.

Läs mer

Utbildning KNX

Då intresset för KNX ökar hos våra kunder har vi beslutat oss att utbilda och fördjupa oss i ämnet. Vi bokade därför in en heldag för 4 av oss på firman på kurs. Här programmerar vi KNX easy, som tillverkas av Hager. Fördelen med EASY är att den är mycket lättare att programmera motför stora programmet KNX ETS, men har istället lite mindre funktioner än det stora programmet. Dock är KNX easy helt kompatibelt med KNX så börjar man på en villa som sakta utökas och växer så kan man närsomhelst övergå till ETS. Enda skillnaden är då att man tar in en programmerare som tar över programmeringen av huset. 

Christian och Silas är extra taggade på detta. Kul! Då har vi bara att se fram emot att få påbörja några projekt så vi får något att bita i. 

Läs mer

Skid-dag i Romme

För andra året i rad åkte vi till Romme över en lördag. En riktigt fin dag med mycket åk och jag tror nog att alla var trötta efteråt. Inga brutna ben så nu kan vi sikta framåt mot våren som verkar ha mycket saker på gång...

Läs mer

...och vinnaren i årets pokerkväll är...

Christian! 

Det var en jämn och lång utdragen match där markerna viktade om ett flertal gånger men till slut nådde de sitt mål. Christian tog hem presentkortet på IKEA följt av John som inkasserade Chromecasten och med Rikard som tröstade med biobiljetter. 

Christian kung för andra året i rad. Nästa år måste vi avsätta honom från tronen. 

Läs mer

Julbord Stockholm fisk

I år ville grabbarna äta julbord med skaldjur. Det var väl kul att prova. Min favorit var kungskrabba. Den slog faktiskt hummern. Lite förvånande hade de slut på julmust till julbordet, men ginger ale var också ett bra alternativ till skaldjur. 

Till jul ska man ju tänka på att vara generös. Jag tycker att vi klarar den uppgiften hela året. Det är många gånger som vi åker tillbaka till en kund för en småsak, men ser det som en service. Lika ofta är vi tillmötesgående när det uppstår frågetecken. Jag tror att av alla kunder vi mött i år kan alla ärligt säga att vi mött samtligas behov och ordnat upp alla oegentligheter, de få som uppstått. Det tycker jag är en ära i sig. Jag är säker på att vi alla på Gavlo kommer att få julklappar av tomten. 

God jul till er alla! 

Läs mer

Novelair flygsimulator

I söndags åkte hela firman till Gävle för att besöka Novelair. En fd flyglärare som lagt all sin tid på att bygga upp 2st flygsimulatorer av Viggen och Draken - båda i riktiga flygplan. Han har svetsat loss kabinen från flygplanen och byggt ihop en fungerande teknik med programmering som gör det möjligt att flyga dessa plan i 3D. Det som dessutom gör upplevelsen extra minnesvärd är att dräkten man tar på sig kopplas till tryckluft och vid kraftiga girar känns trycket i kroppen. Det är rätt häftigt! 

Mellan väntetiden fanns även ett trafikflyg (som han helt byggt själv) där vi provade en flygrutt med 70 passagerare ombord. Programmet simulerar det verkliga vädret utanför så när vi flög var det väldigt molnigt. Vi blev alltså tvunga att använda autopiloten tills vi gick in för landning.

Det var väldigt intressant att lära sig om alla plan och dess funktioner. Det märktes på grabbarna att de hade mycket att prata om efteråt och som min fru nämnde: -Vilken lekplats för pojkar...

Läs mer

Välkommen Andreas Westermark

Ska bara passa på att berätta för alla att Andreas Westermark börjar hos oss i januar - välkommen! 
Vi ser fram emot att du börjar och jag tror att vi kommer att ha en både rolig och spännande tid framför oss.

Läs mer

Vi blir fler

Ibland tycker man att det går långsamt framåt och ibland känns det som att det händer massor. Den här veckan hann vi alla samlas för att äta lunch och gå på elmässan tillsammans. Då hade vi chansen att ta en bild på alla. 

Läs mer

Framtiden

För ett år sedan var planen att chefen skulle sluta skruva. Det har ju inte hänt och vi har haft mer att göra än någonsin under det här året. Nu börjar det däremot..

Läs mer

Elverket (brasseriet)...

...på Östermalm hade en fantastisk meny. Den kan man inte klaga på. För första gången träffades vi tillsammans samtliga på hela firman - och det gav ett mycket positivt resultat. Det var en väldigt god stämning oss emellan. 

Imorgon börjar vår praktikant Alfred. På måndag börjar vår nye lärling Sebastian. Ändå känns det som att vi skulle behövt vara ytterligare en till. Men man vet heller aldrig när det är mycket eller lite jobb så det är nog bra att vi landar lite i expansionen en stund. Just nu känns stämningen otroligt fin. Det håller vi oss till. 

Läs mer

Ny stor kund

PCS modulservice hyr ut moduler till tjänstesektor, kommuner och landsting där en modul är 24 meter och en normal byggnation är på ca 10 moduler. Vid installation på ny uppställningsplats krävs en hel del timmar och vi har nu fått chansen att visa vad vi får för. Kul. Vi hoppas att PCS ska känna sig nöjda och att vi ska få ett gott samarbete under många år framöver. 

Läs mer

Mot nya äventyr

Efter en intensiv vår har vi nu inför sommaren kommit ikapp på firman och alla har nu fått vila ut. Vi har nyrekryterat 3 nya elektriker, alla under samma vecka, och det känns redan att det är trevliga killar som passar in i gänget. Kul! Från att ha varit en liten elfirma börjar vi nu kunna säga att vi är en medelstor firma på 8 man. Likväl är det fortfarande lika viktigt att vi bibehåller den kvalitet som är så väl kända för. Det är ju det som Gavlo står för. Nu ser vi fram emot en fin höst tillsammans. 

Läs mer

Nya kunder

Under våren har vi inlett ett samarbete med NT-gruppen, som renoverar och bygger nytt. NT-gruppen består av ett antal kunniga snickare och kakelkillar som både renoverar badrum, lägenheter, hus, utför utbyggnader och altaner m.m. Vi känner oss väldigt glada över att få samarbeta tillsammans med dem - och framförallt - så är deras killar trevliga och hjälpsamma. Det är roligt att jobba tillsammans med dem. 

Läs mer

Nöjda kunder

Under 12 timmar fick jag i onsdags 3 mail från 3 olika kunder...

Läs mer

Att alltid göra vårt bästa

Nu inför jul verkar de flesta överlag ha mer att göra än vanligt.

Läs mer

God start inför hösten

Det är alltid roligt att få höra beröm och den här terminen måste jag säga har startat väldigt bra. 

Läs mer

Nöjda mail från kunder

Nöjda kunder kan man aldrig få nog av.. 

Läs mer

Sista dagen för chefen att skruva

Då var det dags att hänga arbetsbyxorna åt sidan för att gå in i rollen som chef...

Läs mer

Medlemmar i Stockholms byggnadsvårdsförening

vi fick frågan om att ingå medlemskap i den nybildade föreningen Stockholms byggnadsvård.

Läs mer

Nytt samarbete

intreprenör har vi länge försökt att nå men idag fick vi till en trevlig middag tillsammans med en av deras projektledare. Trevligt att få träffa en representant för ett annat bolag som också står för sjyssta villkor både för medarbetare och medentreprenörer. Här hoppas vi få till ett gott samarbete..

Läs mer

Ny kund

Eletta automation

Läs mer

Nya omdömen

Vi har fått nya omdömen hos eniro

Läs mer

Led

Led-belysning

Läs mer

Månadens gåva

Företag

Vi på Gavlo försöker alltid göra vårt bästa och det gäller ju

Läs mer

Julbord

Årets julbord firades enligt tradition

Läs mer

Racing

Kvällens gokart blev ett mycket trevligt event.

Läs mer

Nöjda kunder

Det är när kunder är nöjda som man känner att man har utfört ett bra jobb:

Läs mer

Nytt samarbetsavtal

RQ lampor, Erstagatan 22

Läs mer