Skip to content

REFERENSER

Nöjda kunder

En kund där vi just dragit om deras hus (i stort sett hela husetmen en ganska specifik lista på åtgärder) skrev följande: 

Hej! Jag vill säga ett stort tack för ett superbra arbete och bra lösningar på saker som dök upp. Hälsa gärna och tacka.

Läs mer

Nöjd kund

2020-02-20

Ulla ringde mej efter vårt besök hos henne. Hon var så nöjd så hon ville recensera oss på nätet. Det tackar vi för Ulla och vi är glada att vi trots att vi växer fortfarande kan leverera den kvalitét som vi alltid strävar efter. Ulla skrev:

Superbra elektriker! Kom med bra lösningar och var noggrann och jättetrevlig. Rekommenderar gärna.
Hälsningar Ulla på Södermalm

Läs mer

Fler nöjda kunder

Att leverera kvalitet är ju en färskvara. Här kommer lite nya nöjda kunder från den här veckan:

12/10 -16

Hej, Jag kom precis hem. Det blev jättebra! Så här skulle det gjorts från början, då hade alla er kunder varit lika glad som jag är nu. Silas var proffsig, punktlig, pålitlig, rolig och kom med egna förbättringsförslag. Hälsa honom att jag ger mitt högsta betyg till honom. Mvh Marie

 

8/10 fick jag ett mail från en kund som träffat vår nye medarbetare Björn:

Jag vill börja med att tacka för ett väl utfört arbete av Björn. Han kunde lösa alla problem på ett utmärkt sätt. Vi är mycket nöjda med resultatet. /Sören

Läs mer

Omhändertagen som kund

Erik hjälpte mig att installera ny el i en ny väg. Erik är lyhörd och tillmötesgående. Känner mig väl omhändertagen som kund.

/Sebastian

Läs mer

Proffsigt!

Mycket tillmötesgående hantverkare. Smidig och flexibel. Fixade allt som behövde göras samma dag, trots att vi inte hade planerat allt från början. Perfekt utfört arbete dessutom. Kan rekommenderas!

/Ola B

Läs mer

Väldigt nöjd

Hur nöjd som helst. Jag fick snabb hjälp trots att de egentligen var fulltecknade. Ett väldigt trevligt bemötande och väl utfört arbete. Kommer absolut ringa dem igen nästa gång.

/Tomas

Läs mer

Kan verkligen rekommendera Gavlo AB

I samband med att jag renoverade mitt kök behövde jag också anlita en elektriker. Jag fick tips om Erik på Gavlo AB. Jag är helnöjd med jobbet som Erik och hans anställda utförde. De kommer på utsatt tid, jobbar snabbt och effektivt. Både Erik och hans personal är trevliga och väldigt tillmötesgående. Du som planerar att anlita Gavlo AB kommer inte att bli besviken.

/Birgitta

Läs mer

Grymt Gavlo!!

Erik på Gavlo har fattat galoppen. Trevlig, kunnig, kreativ, receptiv och effektiv. Precis som man vill att en elektriker och hantverkare ska vara. Rekommenderas varmt!

/Mattias

Läs mer

Bra arbete

Gavlo har hjälpt oss med att montera lampor och uttag i vår nya lägenhet i Vasastan. Proffsigt, snabbt och trevligt bemötande.

/Marie T

Läs mer

Gavlo - Mkt nöjd med insatsen

Dessutom väldigt trevliga att ha och göra med. Vid ytterligare behov vet jag vem jag ska vända mig till.

/Max

Läs mer

Flera bra utförda arbeten

Gavlo har utfört flera stora nyinstallationer av el i både lägenheter och villor som vi projekterat.
Vi har alltid fått ett professionellt bemötande och korrekt utförda arbeten.

Läs mer

Med riktigt fokus på kunden

Har anlitat Gavlo flera gånger för både stort och smått. Idag var det installation av LED-spottar och nya uttag. Företaget är alltid professionellt, kunnig, och väldigt kundfokuserat. Tänk om alla hantverkarföretag var så!

/Chris S

Läs mer

Mycket professionell elektriker

Hermelin IT-partner AB är ett IT-driftbolag som tar ett helhetsgrepp och helhetsansvar för våra kunders IT-miljöer. Vi har ett mycket nära samarbete med Gavlo AB sedan många år tillbaka och låter alltid Gavlo AB genomföra våra kunders elarbeten och kabeldragning.

Läs mer

Rekommenderas

Vi har anlitat Erik flera gånger för olika elarbeten i hemmet (montera dimmers, byta ut gamla armaturer mot uttag för taklampor, koppla in en ny köksfläkt). Kan inte rekommendera honom varmt nog - han är trevlig att ha att göra med, kommer när han lovar och jobbar snabbt och effektivt. Resultatet blir  alltid kanon!

/Emelie H

Läs mer

Klurig felsökning

Erik löste snabbt en klurig felsökning som tidigare montör gått bet på. Tack vare den snabba lösningen han vi även med lite annat småpill. Professionell, serviceminded och trevlig. Kan varmt rekommendera Gavlo.

/Henrik E

Läs mer